Monday, October 28, 2013

Kenduri time..


Assalam...

usia kandungan dah nak masuk 8 bulan neh...masih lg mampu berjalan makan kenduri..heheh... semalam menghadiri kenduri bekas pelajar saya, Intan Shahida..waaa.. ramai jugak yg kawin muda sekarang ni ye..baru 20tahun...yang dah ada anak pun ada tau.alhamdulillah.....
saya ke sana dengan suami, adik, sepupu dan of coz anak buah saya yg baru cukup 2 tahun ni, Mia Qaisara... hehe...cute tak dia pakai baju kurung...banyak tul door gift dia dapat..abisla gigi..hehehe

ok, ni la gambar yg sempat saya snap masa kat sana..

Okehh..mengaku..berat naik berkilo2 sudah... memang over.suami jer maintain slim....huhuhu
pengantin baru kita..:)


Raja Azrey yang pelakon tu pun ada... siapa dia? ala, yang berlakon citer blok 404 ngan cinta hantu ketapang tu la... hehehe...

apapun.. tahniah buat ex pelajar saya ni..semoga berkekalan hingga ke jannah .. 16hb ni ada lagi satu jemputan kahwin..pun bekas pelajar jugak... in shaa Allah...sempat lg kot nak pergi join.. :)


~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!