Sunday, October 13, 2013

Penang lagi


Dah nama duk kedah, kalo tempat paling dekat nak jalan2 konpemla ke penang... sejam jer dari KK.. hehehe... sabtu lepas ke sana lagi..kali ni beramai2..dengan adik2 n sepupu..motip, of coz shopping and jalan2... walaupun perut dah memboyot ke depan tp maseh lg semangat nak berjalan... aritu dah janji ngan adik2 nak belikan baju raya utk anak2 sedara saya yang cute2 tu... so, tercapai la jugak hajat diaorang nak pau gaji saya bulan ni.hehehe...xpa..rezeki saya rezeki keluarga jugak..xleh kedekut2..tak baik... kami gerak p pnang pukul 10pagi... konvoi tiga bijik kreta... teruja jer rasa... terus ke destinasi pertama, Quensbay penang... kebetulan Jusco wat sale.. memang excited la memilih baju raya bebudak tu...



my brother and SIL bersama daughter and son..hehehe... mia mcm jauh hati jer...ikikikii

Baby nawfal yang kesejukan..hehehe
sepupu with hubby and sons...
hero-hero yang escort kaum wanita shopping aritu..hehehehe
dah siap shopping and lepak2 situ kami ke Padang Kota Lama... dah lama teringin nak p situ... dulu masa kecik2 ada jugak arwah ayah bawak p lepas situ makan pesembur... masa kami sampai memang dah ramai org situ...view masih cantik .. sempat jugakla berposing2 tepi tu..


mia teruja kejar burung kat tepi laut ..hehehe...comelnyaaa..
bergambar kenangan ...:)
gambar mcm sama kat atas tp xserupa..cuba tengok betul2 apa yang menyelit bergambar sama..hahaha
last sekali paling best masa nak balik decide nak naik feri..kira 1st time le jugak naik feri dengan kreta2 sekali...tp nak naik tu mahunya 1/2 jam jugak beratur menunggu..tp bila dah atas feri tu memang rasa best..brangin jer walaupun masa tu perot wat hal..sakit plak..huhuhu..kacau mood jer nak makan angin..hahaha...

permandangan atas feri...
apapun tu ajer yg nak diceritakan..malas sebenarnya ni...kikiki... jumpa lagi..daaa...

last but not least...gambar kami berdua... hehehe...


~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!