Wednesday, October 30, 2013

Preparation




Lagi 9 minggu lagi...huhu...asyik countdown jer keja saya ni..hehehe... berdebar2 plak rasa...paling menakotkan bila bca pengalaman bersalin blogger2..memang keja saya skrang time free mencari post2 yang bercerita tentang pengalaman bersalin... mcm nak belajaar sesuatu tp lain plak jadi..rasa takot plak nk berdepan dengan pengalaman pertama bersalin..huhuuh... sampai kakak kat blik guru ni pun marah2 dah..suruh saya jangan duk pikir sangat bab bersalin ni...bila sampai waktunya saya akan tempuhi jugak..lgpun pengalaman setiap orang kan xsama...huhu..betul jugak...apapun, saya berdoa semoga dipermudahkan semuanya nanti...xputus-putus berdoa smoga saya dapat melahirkan baby ni dalam keadaan normal dan selamat.. Amin...
baby sekarang makin aktif bergerak... semalam pun dalam pukul 12 lebih saya terjaga bila dia bergerak2.. suami pun sama merasa gerakan baby bila dia sentuh perut saya.. hepi sangat rasa dalam hati ni... semoga anak ibu sentiasa dilindungi Allah..sentiasa dalam keadaan sihat... xsabar sangat rasanya mennti pertemuan pertama kami nanti..:)
sekarang ni semua barang-barang baby dah complete dibeli...mcm barut saya xbeli, ada kakak kat skolah bagi... ada jugak hadiah2 dari teman... thanx semua... terharu i..hehehe


 baju2 baby pun semua dah dibasuh...heeheh.. semangat waja betul..tinggal nak packing masuk beg saja ni... seronoknya tengok baju2 baby.. kalo ikotkan semua saya nak beli..tp dah kena pesan ngan adik n mak..baby kan cepat membesar..so, beli sikit2 dulu...takot pakai kejap jer dah xmuat...skit pun sampai berbelas pasang jugakla..huhu..suami pun dah menjeling2 ..malas cakap banyak time shopping..hehehe

sebahagian barangan baby yg dah siap dibasuh.. :)

raga kain lampin, barut n tuala baby...hehehe...ada satu lg raga baju baby..
sekarang ni tunggu saja detik mendebarkan tu... kawan-kawan doakan saya yer...:)

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!