Thursday, November 21, 2013

My baby cot..

Baru- baru ni jalan cari baby cot dgn hubby..memula tu xnak beli sebab fikir nk baby tdo sebelah jer..tp bila pikir balik, sampai bila nk baby duk sebelah..nnti dah 4/5 bulan mcm mana..takkan nk share satu katil ngn baby n hubby.. Lgpun risau gak kalo buas tidor terhempap plak baby..mak aiii... 
Akhirnya jumpa kedai manjaku babymall ni dekat sp...
Kiranya mall ni baru jer bukala... Semua barangan baby ada situ termasukla set menyusu ibu.. Mcm2 brand ada termasuk brand medela ..tp saya dah beli...so, abaikan jelah.. Bahagian stroller n bedding baby ada di bahagian atas..mengah jugakla usung perut naik tangga.. Tp bila nampak jer baby cot ni terus jatuh cinta..hehehe.. Tp memula tu ingat ada warna lain selain putih tp xder..tu jer color yang ada..harganya rm499 tp ada diskaun 20%..so, dapatla dalam rm399..
Lepas campur semua dengan cadar set 7 in1 dan tilam sekali , dapatla saya bawak balik dengan harga rm702..okla tu..murahla jugak ..kalo ikotkan saya nak yang baby cot 4 in 1 dari laman web baby care..tp bila call no respons... Risau jugak nk order..dahla harganya rm1k++...lgpun suami xkasi order yg tu.. Takot kena tipula,bla..bla..bla..nk beli yg ni pun puas memujuk..puas merajuk..baru dapat..hehehe..
Balik rumah, malamnya operasi memasamg bermula... Gigih bebenor tgk suami pasang baby cot...hehehe


Taraaa... Sudah siap...suami tanya, xnak cuba pasang cadar ke..hehehe.. Saya apalagi terus buka set cadar dan pasang.. Wahh.excited benor rasa..baby masih lg dalam perut.harap2 baby tahu yang ibu dgn abah dh xsabar sgt ni nak terima baby dlm family kami.


Ok dah siap pasang..tu jer cadar yg paling cantik kami jumpa... Pasni nk cari satu set lg..bleh tukar2..huhuh.. Cuba jugak pasang play gym kt dlm tu..comelnyer...comelnya... Xsabar nk tgk our little angel dalam tu..semuanya akan menjadi kenyataan xlama lg ..In sha allah...amin...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!