Wednesday, December 11, 2013

11.12.13

Cantikkan tarikh hari ni...mcm comei jer...mcm cantik jer..hihihi.. Ramai betul yg post status sal tarikh hari ni kat facebook..termasukla saya..hihih..tp saya update status sebab suami ksayangan saya tu...ada ker malam smalam dia bergurau suruh saya bsiap ke hospital ..nak saya bersalin harini..hahaha... Banyak cantikkan?.. Kalaula smudah itu kan..huhuhu...


Apapun, slagi blum tiba masanya, sayang syg dlm perut ni memang xkan kluar..xkisahla apa tarikh pun..yg penting baby sihat dan slamat dlm perut ni.. Paling suka bila dia bergerak dengan aktifnya... Frankly speaking, saya sendiri pun sperti suami sangat tidak sabar nak mnatap cahayamata pertama dlm kluarga kecil ni..smoga Allah mmpermudahkan smuanya.. Jujur juga saya rasa sgt takot memikirkan saat melahirkan nanti,,apapun, saya tawakal dan tidak berhenti berdoa... 
Persiapan pun dh dibuat.. Inilah beg yg bakal saya bawa ke hospital time sakit nanti..yg color hitam beg baby, yg berbelang putih beg saya ...yg biru tu untuk dibawa masuk ke dlm labour room... Kawan2.. Doakan saya yer...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!