Friday, December 20, 2013

Alahai suami... :)



Semalam balik umah mak lg...hehehe..time2 dekat nk bersalin ni kalo bleh nak jumpa mak ari2.. Rindu..huhuhu... Di samping tu menjenguk anak buah yg makin membesar... Si comel nawfal yang dh 4 bulan ni...kejap jer masa berlalu..  Tembam betul nawfal,.. Bukan saya jer geram..suami pun sama naik geram.. Tengok aksi suami melayan nawfal wat saya makin excited nak bersalin..xsabar nk timang anak sendiri ni... Harap2 suami pun maintain sukakan baby mcm ni... Hehehe.. Jgn nanti time baby po po... Bapaknya lari plak yer...ibu lak yg nk kena salin pampers...hehehe...
Ala tomei2.. Paling best tgk nawfal senyum n ketawa..soooo cute..dengan pipi yg bambam tu rasa nk picit2..nawfal pun xbanyak kerenah..jarang tgk dia merengek..senyum sokmo..mmmuuahhhhh..


Practise make perfect..smoga nawfal membesar menjadi anak yg baik dan pak ngah menjadi bapa dan suami mithali yer... Mmmuuahhhh....

2 comments:

bling bling

IKLAN LAGI!