Sunday, December 15, 2013

Menghitung hari

Hari jumaat lepas dah genap saya hamil 37 minggu dan 3 hari.. Duk budget jugak malam tu bleh bersalin sebab kalo ikot pengiraan dah cukup 9bulan 10 hari pregnant..hehehe..budget cun..sekali hari ni dah 15hb masih lg baby xnak kuar..huhu..seronok dengan citer teman2 yg dh slamat melahirkan anak..so..disebabkan keboringan yg amat saya ajak suami kuar shopping,walaupun xda benda nk beli..hehehe..just susu kambing n beberapa snack mcm roti sbb lately selera makan macam makin kuat plak..asyik lapar sokmo... So, sebut sal makan suami tetiba mengidam nak makan nasi lemak mrrybrown ni..so, sy follow jer..cuma xlalu makan nasi...

So saya order yg bawah ni..fish n chips...sempat juga tapau burger utk supper..hahaha... Nnti dh branak xleh dah nak telan smua ni..huhuhu..
Bakal bapak orang..hehehe... Muka bakal mak org xdpt disiarkan .buat masa sekarang..hahahaha

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!