Wednesday, February 19, 2014

Hello...

Assalam...

Mcm lama plak xmencoret sesuatu kat sini.. Busy sungguh melayan qisya yang masuk arini dh 53 hari.. Means saya dah abis pantang minggu lepas..bulan depan dah mula bertugas balik..alamakk.. Mcm cepat jer masa berlalu..tp kena mgaku la, saya mmg rindu nk ke sekolah...namun dalam masa yg sama rasa berat ati plak nnti nk tinggal qisya kat pgasuh.huhuhu..
Okla..nk cerita apa yer.. Throwback ajerla pasal aktiviti minggu lepas..saya bawa qisya pergi melawat tok nek sebelah abahnya di yan and merbok,.bagus betul mood qisya aritu..mayb dia sronok dpt kuar berjalan2 n of course shopping2 ngn ibu dan abahnya...hehehe.. 

Qisya dan tok nek yan
Aktiviti sampingan qisya.. Tdoooo...hehehe


Qisya dalam stroller masa shopping. Good girl.. Hehehe

2 comments:

  1. kalau berjalan tak meragam ok latu...kekadang ade budak kuat meragam bila berjalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..kalo xmragam baru best mak bapaknya bjalan..hehe... kalo x rasa serabut abis..hehe

      Delete

bling bling

IKLAN LAGI!