Wednesday, February 26, 2014

Mee udang pulau sayak

Bila sebut sal pulau sayak ni saya terbayangkan sebuah pulau la..rupanya sebuah kawasan berhampiran pantai dan memang terkenal dengan mee udang specialnya.,, ahad lepas tiba2 jer adik saya mengada ajak p makan mee udang... So, saya n suami follow jelah.. Memang sedap giler mee udangnya..udangnya plak memang besar dan puas hati makan walaupun sepinggan mencecah rm 14 ringgit..hehehe...
Ni ler mee udangnya... Kecur liur walaupun saya hanya dapat rasa kuahnya..mee blum bleh makan lagi...hehehe..pantangla sangat kan,.kikiki....
Sebab xdapat makan mee saya order nasi goreng udang ni...memang sedap sambal udangnya..terbaikla... Nyum3.. Ada kesempatan mesti p lagi sana...
Encik suami yang hepi tunggu makanan sampai..hehehe
Adik saya dan keluarganya..hepi family..hehehe..eh..eh..mana qisya... Hehe...qisya jadi good girl ..tdo dlm stroller..kasi can mak abah dia menikmati udang yg fresh dan enak..heheh

Pemandangan di sekitar kedai makan.. Memang cantik viewnya..dengan angin laut yg sepoi2 bahasa.. Memang hilang rasa panas...
Oklah..next time pegi lg..heheh

1 comment:

  1. betul la kecur air liur...terus terasa nak makan...aritu ade test mee udang kat muar...tak best...banyak dengar pasal mee udang ni..tapi belum jumpa yang betul-betul sedap..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!