Sunday, March 16, 2014

Jambatan Sultan Muadzam Shah, Penang.

Citer lama jugak nih..baru sempat nak update..hehehe... 15 mac aritu sempat g jalan2 di Jambatan ke 2 Penang.. sementara masih free kami pun ambil kesempatan masuk penang free jugak..sambil2 g melawat tok lang qisya..hehehe... jauh juga sebenarnya jambatan ni..kena lepas tol Juru baru jumpa..
cantik kan? bau tar lagi ni.hehehee





jambatan ni lg panjang dari jambatan pertama.. sekurang2 nya dapat elak kesesakan yang biasa berlaku di Jambatan pertama terutama lepas office hour..
inilah kerja qisya sepanjang perjalanan.. tdo ajer..hehehee


makcik ika dengan kucing cucu maklang...Usin namanya...hehehe
lepas g umah mak lang kami jalan2 di Queensbay... window shopping jer...hehehe

qisya dan abah



family potret..hehee

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!