Sunday, March 30, 2014

Shopping

Sabtu(29/03/13) sebelum masuk kerja aritu sempatla bawak qisya g jalan2 and shopping2 di AEON perda.. kebetulan diaorang tengah wat sales gila2 sebab nak pindah tempat..apalagi.. gila2 la jugak saya shopping baju qisya..heheh...siapa xnak kalo baju yg asal rm45 jadi rm12... 70% less... 50%less.. tambah skirt dgn sluar jeans yg asalnya harga rm69.90. mahal kan baju budak2 ni..so, lesempatan mcm ni memang xboleh  dilepaskan walaupun suami dah menjeling2 dah..hahaha...sesekali shopping untuk anakkan..apa salahnya..mujur qisya xmeragam time tu.. tdo jer.. ibu dengan makciknya sibuk pilih baju...hehehe
hobi qisya adalah tdo.. hehe

banyak betul offer time ni.. 

lepas penat shopping kami menapak ke Sunway Carnival di Sberang Jaya...makan2 ..
seronoknya achik ika makan..hehehe...
release tension situ..esoknya dah nak keja..huhu..sedih plak rasa nak tinggalkan qisya..kalola saya ni kaya raya, duit dalam bank penuh dengan 0,0,0,0,0,0 mcm lagu awi rafael tu konpem dah saya duk umah ja jaga qisya..bawak dia melancong..jalan2..makan2..hahah... xda daya inovasi langsung...kikiki.. tu jelah aktiviti untuk arini..hehehehe
Sempat mnapau big apple donut ni..lama dh rasanya xmlntak benda ni..hihihi...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!