Wednesday, April 30, 2014

Meeting oh meeting

Masih lg kat skolah..meeting kurikulum...


Rehat jap sambil update blog ..napa penat sangat ni.. Letih rasa badan ni..hari2 meeting..hari guru.. Taklimat itonline, meeting majalah,..mak aii,..tiap2 ari balik lewat ni..rindunya kat qisya..terntu dia duk ternanti2 saya datang ambil..xpa sayang..esok ibu cuti ..hehehe.. Syukurla 3 ari cuti minggu ni..bolehla rileks2..esokkan hari pekerja..selamat hari pekerja utk semua pekerja...

manfaatkan cuti anda yer.. Dan of coz saya akan luangkan masa for my dear qisya... 

Mmmuuahhhh..

Tuesday, April 29, 2014

Anak abah

Hari ni genap umur qisya 4bulan..kejap jer masa berlalu..qisya pun dah pandai gelak senyum semua..cuma menirap jer belum.. Dia pun dh boleh cam saya bila saya ambil dia di rumah pengasuh..sampai terjerit2 dengan kuatnya bila nampak saya...hehehe
Yang xbestnya 2/3arini susah betul nak tdokan qisya..asyik meragam dan menangis time nk tdo... Stress jugak rasanya..risau pun ada..lepas kena peluk baru dia senyap..aduii..qisya..qisya..
Satu yg menarik skrg ni bila semua org tegur qisya banyak ikot abahnya...kira anak abah la ni..huhuh.. Terutama part rambut tu...lebat sungguh ..mcm abahnya juganya..

Sama x?hehehe
Wajah2kesayangaku.. :-)

Wednesday, April 23, 2014

Cinta Sesungguhnya

Hujan lebat plak malam ni...siap pakej dengan guruh kilat sekali..saya masih setia menanti kepulangan suami yang overtime kerja. risau juga ni.. semoga dia selamat sampai kejap lagi.. dah lama xjiwang2 kan..hehehe...sekarang duk minat lagu ni... Cinta sesungguhnya.. ditujukan khas untuk encik suami..Semoga kebahagiaan ni kekal slamanya...Amin

Ku adalah manusia..Yang paling beruntung..Memiliki kamu
Kau tiada habisnya...Menyayangi aku....Sepenuh hatimu
Cinta yang luar biasa...Ku serahkan...Pada dirimu

Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya....Ku kan berjanji
Seumur hidupku...Takkan lelah mendampingimu

Kau tiada habisnya....Menyayangi aku
Sepenuh hatimu
Cinta yang luar biasa...Ku serahkan....Pada dirimu

Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya
Ku kan berjanji....Seumur hidupku
Takkan lelah mendampingimu

Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya
Ku kan berjanji
Takkan lelah mendampingimu

Ku kan berjanji....Seumur hidupku
Takkan lelah mendampingimu

semoga tiada rasa lelah dan jemu dalam perkahwinan ini... bersama buah hati kita, Qisya... :]




~jojoe~

Monday, April 21, 2014

Kisah hari Jumaat

Jumaat lepas saya bawa qisya dan mak ke rumah adik.. suami saya kerja aritu..so kami pergi berempat jer.. saya, qisya, mak dan mia.. mcm biasa ,,pergi masak2 ...makan2...lepak2... hehehe,, best giler dapat makan2 ngn family ni.. especially bila dapat makan makanan kampung mcm kat bawah ni...hehehe

nyummmmmm...

qisya plak hepi giler dapat bersama sepupu2nya... langsung xwat prangai.. baik jer anak ibu aritu,,hehehe...





mcm iklan baby kiko x? hehehe...qisya dan sepupu2nya.. hafiz, maisara dan mia..

lepas puas main..qisya tdo dengan jayanya,,,ibu plak sibuk melantak makan...kikiki

qisya lepas mandi... sexy x.hehehe



~jojoe~

Thursday, April 10, 2014

Cemburu?

Cemburu tu tandanya sayang ye dak..hahaha...adakah satu ari nanti saya pun akan jadi mcm ni..kikiki... Credit pada tukang lukisnya...suami saya tunjuk kat facebook semalam... Adakah anda seperti isteri di bawah..tepuk dada tanya hati... Hehehe

Monday, April 7, 2014

hepi besday achik Ika..

Semalam keluar lagi..kali ni kami keluar celebrate besday adik ipar saya yang cute ni.. Hepi Besday my dear..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ,,Amin.. Destinasi kami ke Village Mall SP.. jom layan gambar..

Qisya Bam bam dengan achik ika






besday girl stanby untuk makan..hehehe

kek import dari SR..hehehe


Qisya kepenatan..tdo dalam pangkuan abah.. ibu ngan achik sibuk shopping time ni..hehehe
lepas makan jalan2 situ..rupanya ada sales gila2 lg..baju babies.. patutla ramai betul manusia berpusu2 kat situ...ingatkan ada artis datang ke hapa,,huhuu



murah weh.. ada yang sehelai RM5 jer..huhu
waaa..sengajala tu..so apalagi... shopping untuk qisya lg...untungla ko nak..ibu xbertukar baju pun.. huhuh... sila la terharu bila dewasa k.. inilah hasil tangkapan kami..xbanyak pun, sebab kebanyakan yg cantik2 dah kena sambar org..huhuh...

Baju baru qisya... 

cute tak kasut baru Qisya..??hehe
ini untuk anak adik saya.. Nawfal yang dah 7 bulan..hehehe


~jojoe~

Thursday, April 3, 2014

qisya hari ini..

saya dah mula bertugas balik pada 30 Mac aritu... memang sedih giler nak tngal qisya kat pengasuh..huhuh.. tp mujurla pengasuh qisya ni kira saudara jugakla..saya panggil mak tam.. hari pertama tinggal masa balik qisya memang moody,,,marah agaknya kena tinggal..masuk harini dah lima hari kena tinggal.. kesian anak ibu nih...


ni gambar terbaru qisya...dah 3 bulan lebih dah... semoga anak ibu cepat2 membesar yer..bleh tlong ibu masak..hehehe

~jojoe~

IKLAN LAGI!