Thursday, May 22, 2014

Save the date!

Baru sgt update sal qisya sedang berusaha nak meniarap..akhirnya hari ni 22 mei masa saya pergi ambil dia kat umah pengasuh, saya dimaklumkan bahawa qisya dah meniarap..





yeyyy...finally..selepas berhempas pulas berjaya jugak anak ibu meniarap..hehehe..
Balik rumah td pun qisya ada tunjuk skill terbarunya tu,..itupun puas ibunya jadi pom pom girl bagi galakan suh dia meniarap..sempat lg masa mengiring dia sengih2 merenung saya..mayb dia hairan tgk ibunya macam apa2 ntah...hahaha
Nnti update bersama gambar... Saja jer nk save the date..hahaha..over ibunya..baru meniarap jer pun..lum bleh berjalan lagi...kikiki


hahaha...budak xda gigi dah bleh meniarap... :)

*updated!

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!