Tuesday, June 24, 2014

Journey to Langkawi- 2nd day (Part 3)

Asalnya nak tulis satu part jer..tetiba plak rasa banyak gambar..terpaksala jadi 3parts...hahaha.. gambar qisya jer pun yg banyaknya...hahaha..okeh..lepas melawat makam mahsuri hari dah makin petang.so, suami decide terus ke kuah untuk beli tiket feri . yelah, xnak jadi mcm hari tu..lambat beli sampai terpaksa berjam2 tunggu feri.. so, lepas beli tiket feri balik Kuala Perlis, kami kembali ke Pantai Chenang. Suami nak mandi laut lagi. so, lepas rehat semua, saya pakaikan qisya baju hawai yg baru beli neh...comei x..hahaha.. 

alalala...pandai anak ibu buat keras cam anak patung..huhuh
Masa kat pantai ni qisya bertemu dengan peminat..hehehe..akan diceritakan kemudian.. apa yang nak diceritakan kat sini ialah kisah qisya bermain pasir.. seronok betul dia dapat pijak tanah for the first time..hehehe.. achik ika paling banyak melayan qisya.. abahnya plak..ermmm...






Ni aktiviti abahnya... duk mengidam nak terbang dengan benda neh.. akhirnya tercapai jugak hajat dia..xpuas agaknya terbang dalam kereta kabel pagi tadi..kikikiki...











Jam dah pukul 630..qisya plak poo poo..so kami kembali ke chalet..rehatkan diri, mandi2 semua... malamnya masa untuk berjalan2 di sekitar Pekan Pantai Chenang tu..memula kena penuhkan dulu perut yang berkeroncong..Kami makan di Kedai Makan Persona Seafood .. Bleh tahan mahal jugak harganya... ketam baru 2 ekor,, ikan siakap seekor dah RM80.Semua sekali dalam RM120++..apa ke gila.huhuhu..mujurla sedap...huhuhu..

Add caption


Kenyang perut terus jalan2 tengok barang2 yang dijual di tepi2 jalan tu... rambang mata jugak tengok cenderamata semua...


Qisya dengan baju tdornya..hehehe...



cakkkk...curi2 ambil gambar..hehehe

Sebelum bagi qisya tdo, sempat lagi saya dan Ika bawa qisya hirup angin malam kat tepi pantai..hehehe... Suami plak masih lagi "shopping"
Lepas tdorkan qisya, masa untuk suami plak berdating kat tepi laut...hehehe...romantik plak time tu...Macam honeymoon plak.. kikiiki.. tetiba plak rasa sayang nak tinggalkan langkawi...

pose suami sebelum masuk tdo..hehehe... good nite all.. :)

~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!