Sunday, August 24, 2014

besday nawfal!

23 Ogos baru-baru ni adik saya telah mengadakan sambutan hari lahir anak lelakinya yang telah genap setahun 12 Ogos aritu...Sengaja lewatkan majlis sebab nk semua adik beradik dapat kumpul sama2... hehehe... apa yang best aritu ialah besday nawfal yang menawan giler ni..saya order dekat Fiza Cake House... memang sedap...hasil kerja dia pun memang terbaik... kemas.. i like ok... so,sapa2 nak order blehla lawat fb fiza k..
cantik kan.. dua tingkat tu... hehehe
Seterusnya jamu mata dengan lauk pauk hari tu..memang best dapat makan gulai daging batang pisang... hehe... ayam masak merah ada... ikan kering..ulam-ulaman.. laksa.. makanan kampung memang yang terbaik n yummmmyyyyy....




sambal petai tu... xterliur xtaula..hahahah



bila mak-mak n bapak-bapak budak kenyang perut barula tiba sesi potong memotong kek..aiseh... sukanya nawfal dapat banyak kek aritu... ada yg satu tu di sponsor oleh mak ngah jiran sebelah... hehehehe...

kanak-kanak excited nk potong kek... :)


nawfal with sister, abah n ibunya..
Apapun.. semuanya berjalan lancar.. Alhamdulillah... Selamat hari lahir Nawfal..semoga membesar menjadi anak yang baik dan soleh untuk ibu dan abah yer..heheh..tak sabar plak tunggu Qisya turns 1 hujung tahun ni... hehehehe

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!