Thursday, October 23, 2014

Burger Warung Kuning

Hari Rabu (22/10) saya dan family ke warung Kuning ni.. di Kota Kuala Muda.Tujuannya semata-mata nak merasa burger bertingkat2 dengan air gunung berapi ni.. hehehe... dah lama mengidam..aritu masa ke Pantai Merdeka plan nak makan sini tapi kedai tutup aritu.. huhuhu... akhirnya dapat juga merasa menu yang menjadi bualan ramai neh..heehehe
ni la air gunung berapi... manisssss


burger 3 tingkat... saya share dengan suami..memang xabis kalo makan sorang...


nasi goreng udang yang boleh tahan sedapnya...hehehe
Yang bestnya malam tu, meja kami yang paling havoc dengan riuh rendahnya..hahaha...mcm2 bunyi kedengaran..suara bebudak kecik yang kelaparan.. dengan qisya yang meragam..naufal yang kelaparan... mia yang buat perangai...memang bising gila..hahaha...mesti stress pelanggan kat meja lain..hahahah
adik saya dan bakal ehem2... cepat2 kawen yer yang... xsabar nak makan nasi minyak neh....

qisya bersama maklang dan sepupunya hafiz dan maisarah
Apapun.. memang puas makan kat situ.. for note air tu cuma rm2.50 and burger baru rm8 yer.. memang murah... dan sedap...sapa2 yang teringin tu sila2 ler menjamu selera kat sana yer...hihihih
~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!