Tuesday, December 23, 2014

Aktiviti cuti sekolah 2014

waahhhh..makin bersawang plak blog ni..ingatkan time cuti sekolah dapatla menulis something..nampaknya tidak..hahaha..cuti sakanla... ni pun maseh kemalasan di tahap maksima... so.. apa aktivti di cuti sekolah yer.. antaranya:

hahaha..ni baru intro jer ni..nnti citer lain part jalan2 kat perak ni... banyak benor gambar..tak terupload...kikiki..selain melawat2 tambun dan zoo taiping,,, aktiviti utama time cuti ni of coz la melayan qisya yang dah nak masuk setahun..dan juga  makan kenduri..

banyak betul kenduri kawin..xterkira dengan jari..Khamis 25hb ni ada lg 2 kenduri kawin menanti..salah seorangnya adalah sahabat saya yang akan menamatkan zaman bujangnya.. Alhamdulillah.....nnti update lg yer..
sekarang ni kat sekolah..baru abis meeting..so,, sementara tunggu hubby dtg pick up sempatla coretkan sepatah kata neh...so..pasni saya akan update pasal:
#Lost world of tambun
#zoo taiping
#kenduri kendara
#Qisya turns 1year... yeyyy...

banyak benor janjinya...entah tertulis entahkan tidak..hahahahha..apapun nnti sembang lagi yer... daaa...


~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!