Tuesday, March 3, 2015

besday alyaa maisarah

Baru-baru ni, 18 Februari kami sambut pulak besday sepupu Qisya, Alyaa Maisarah yang ke-7... memang meriah.. majlis tu berlangsung pukul 5 petang selepas tahlil dan bacaan yassin. mcm sambutan berturut2 plak kan?hihihi..bulan 3 ni pun ada TIGA lagi sambutan istimewa...


inilah rupa kek kakak maisara yang sangat sedap..saya order dari FIZA CAKE HOUSE.. tempat yang sama saya order kek utk birthday Qisya, Mia dan Nawfal.. memang sedap kek fiza... tp paling saya suka ialah kekemasannya.. semua kek dia cantik-cantik...
segar dari dalam kotak..hehehe

pandangan atas...

kakak maisara memang minat FROZEN ni..semua nak tema frozen..hehehe... apa2 la yang..jangan tarzan sudah..hahahah

yang ni kek dari FAIRY

yang ni plak homemade..saya yang gatai cuba tangan nk buat..menjadi ok.hahaha..
Apapun..yang paling penting besday girl dan kawan-kawannya hepi.. memang riang ria kanak-kanak time majlis ni..tambah-tambah bila nampak kek yang cantik dan belon bewarna warni..memang teruja la jawabnya... hahaha.. ok layan sikit lg gambar...jangan muntah sudah yer..haha


kakak yang sudah genap 7tahun.. semoga membesar menjadi anak yang baik, solehah, kebanggaan ibu dan abah serta berjaya di dunia dan di akhirat..amin...


bersama ibu yang berusaha keras menjayakan majlisnya..sampai terjatuh-jatuh masa kat dapur..hehehe... Lucu


bersama kawan-kawannya

bersama sepupunya yg comel, mia

Acara akhir before kami balik... time to open the present.. mia and qisya pun menyibuk sama..hahah

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!