Thursday, April 16, 2015

Kuewtiow Ketam Berasap

Baru-baru ni bersama family pergi cari makan di sebuah kedai ni... Kuaewtiow Ketam Berasap . lokasi di Sungai Petani Kedah..


okla.. cuma ketam dia xbrapa ada isi... memang  xpuas makanla..tambah2 untuk hantu ketam mcm saya ni... bolehla diberi ****** 3/5.

budak paling happy n aktif malam tu... huhuhu


mak dan adik saya..


inilah rupa kuewtiow ketamnya... memang terliur abisla... sepinggan rm12.... tp kuewtiownya pun ckit jer...huhu




family adik lelaki saya... 
ok..tu jer lah..hahaaha..malas betul nak update ..hehehe

~jojoe~

Monday, April 13, 2015

Al-fatihah

Assalam..

pagi khamis lepas (9 April 2015), datuk saya telah pergi meninggalkan kami untuk selamanya kerana sakit tua. dah sebulan lebih tokwan sakit... 2 minggu sebelum tu maksu saya bawa dia ke ipoh... tinggal di sana... lepas tu dia minta pulang ke kampung... kesian melihat keadaan tokwan yang kurus kering sebab tiada selera makan.

semoga arwah tokwan ditempatkan di kalangan orang beriman... Amin...


~jojoe~

Thursday, April 2, 2015

double celebration!!!

Bulan 3 memang banyak tarikh yang bermakna..selain 22 Mac yang merupakan ulangtahun perkahwinan kami... Tarikh 18 Mac merupakan hari lahir suami saya.. 23 Mac pula hari lahir mak saya yang ke-60... Hepi besday to both my beloved persons... love u two soooo much... Semoga abie dan mak dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki dan sentiasa di dalam rahmatNYa... amin...

Jumaat lepas kami sambut besday suami saya dan emak... beli sebiji kek dan makan2 di restoran. memang happening dengan suara riuh rendah anak-anak kecil kami... dengan Qisya yang xreti duduk saja,,,keja nk bejalan saja,,haha,,anak2 adik saya pula suara mcm ada microphone di tangan,, satu restoran gamat dengan suara anak2 kami..hahahahah

layan pic jelah yer...

adik suapkan mak makan..hehehe

three of us...:)

mia dan Qisya... 

masa untuk mamam...nyum...nyummmm

kek besday mak and suami saya.. sedap... full of choc!

steamboat... nyummmmmmmmmmmm

~jojoe~

IKLAN LAGI!