Sunday, July 5, 2015

Museum 3D ART Penang

Baru-baru ni.. seminggu sebelum puasa saya, suami dan Qisya ke Penang.. Jalan-jalan..abahnya teringin nak mandi laut katanya...hahah.. so, kami ke Batu Feringgi..bawa Qisya main air dan pasir..last saya datang sini masa tengah ngandungkan qisya 2 tahun lepas...xbanyak yang berubah...
Ombak dan pasirnya maseh seperti dulu.. manusia yang paling hepi time ni tentula Qisya.. suka benar dia main ombak dan pasir.. heheh
 muka hepi budak xda kawan nak main...last2 main ngan abah jer..hahahahha
 abah ingatkan qisya takot air...sekali nak terpa masuk laut..jenuh ligan...hahahahhahahah

Lepas puas lepas situ kami ke Padang Kota..dekat-dekat situ ada museum 3D art yang baru buka.. masalahnya parking jer kat situ..sesak betul..so terpaksa la parking jauh..sambil2 bergambar dengan street art  yang femes kat sini..tp xsempatpun pusing abis..hahaha,,




apa tengok2..hhahaahah

sampai kat museum tunggu family belah suami saya sampai.. tokwan qisya.. pak ngah , makcik and paksu Qisya...ada dua museum kat situ..kami masuk satu jer memandangkan hari dah nak petang.. Bayaran masuk untuk dewasa rm28 ke rm25 mcm tu..xingat..sebab suami yang bayarkan...
Kat dalam macam-macam 3D art yang bleh jumpa..cuma xbanyak sangat... mayb sebab baru buka kan.. so.. layan pic je lah kan...heheh ( ketarala..malas tulis blog.hahaha).

Qisya minum kopi dengan MB Penang, Paksu awie n pak ngah shamim..


anak dara ni duk menari atas beca sementara tunggu yang lain-lain try virtual ride kat komputer..









paling suka pic neh..hehehe







pak mentua saya mengecil..adik ipar saya mmbesar..heheheheh
 

GIANT daddy n daughter..hahahaha



Ok..tu jer..skarang dalam perancangan nak bawak budak kelab majalah p lawat situ..harap2 bila masuk kali ke dua ada banyak lg penambahbaikan ...ok..salam...

~jojoe~

IKLAN LAGI!