Thursday, September 3, 2015

Bubble time!

Salam..

Cuti Merdeka baru2 ni saya dgn suami spend time untuk qisya...Sesekali bawa qisya dan sepupunya main bubble di Bandar Perdana SP... memang ramai manusia situ...maklumla cuti umum..lagipun tempatnya luas dan sesuai untuk beriadah bersama family.. Adik saya dan encik tunangnya pun join sekaki..tolong mengasuh..,hehehe

Pak ngah dengan mia and nawfal
 It's buble time..suka betul budak2 neh main buih,,especially qisya dan nawfal..sampai terkejar2..haha...



kesian dua beradik neh..ibu n abahnya kerja..


qisya di usya oleh nawfal..hahaha



mcm best ja encik suami main..heheh

ni gambar masa on da way.. stress jer masing2...hahahah



suka tengok nawfal gelak.. sukernya dia..hehehehe.. qisya pun hepi..





okey...tu ajer...xleh nak crita banyak.skarang ni sibuk buat analisis trial exam budak2..pening2... 

IKLAN LAGI!