Monday, January 11, 2016

Happy birthday to me!



Semalam.. 10 Januari 2016, genapla usia saya menjadi 36 tahun.. Syukur alhamdulillah, masih diberi peluang oleh Allah SWT untuk bernafas di muka bumi ini.. Waa.. kejap jer rasa.. tinggal 4tahun ja lagi untuk saya meninggalkan 3series dan melangkah ke 4series... apa rasa erk... huhuhu... xdalah teruja untuk getting older... cuma rasa bersyukur dengan nikmat kurnia Allah sepanjang hidup ni...
Wish untuk tahun ni.. of course, semoga dpanjangkan umur..dmurahkan rezeki.. dan kalo boleh nak tambah lg ahli keluarga.. itupun kalo ada izin dariNya... amin... semoga tahun 2016 dan tahun-tahun mendatang menjanjikan kebahagiaan dan kegembiraan buat kita semua.. In sha Allah...

29 disember hari tu pun Qisya dah genap 2 tahun.. Insha Allah sabtu ni baru nak celebrate,.. ibu bz buka sekolah... kesian anak ibu... beza tarikh lahir saya dan qisya cuma 2 minggu ja..hehehe..jadi dapatla celebrate sama2.. abah xboleh geng sebab bulan 3..erkk... Semoga anak ibu membesar menjadi anak baik, solehah dan berjaya di dunia dan akhirat.. amin....



~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!