Wednesday, January 13, 2016

Hijau Kuning Negeriku

Assalam..

Cuti sekolah hari tu follow suami makan kenduri di Yan... yang best nya bukan setakat makanan jer...view pun cantik.. sebab ni lah kedah di panggil negeri Jelapang padi kan,..saya memang pantang tengok sawah padi yang hijau terbentang...memang cantik dipandang... tambah menarik bila jadi mcm ni..sebelah hijau..sebelah kuning... memang hijau kuning tanah airku.. terbaikla... (ini memang gambar original ya... memang begini permandangan hari tu ..hijau kuning...suami sampai berhenti kereta tepi jalan untuk ambil gambar..heheheh)


ni plak sesi bergambar abah dengan qisya..hehehe...berlatar belakangkan Gunung Jerai yang indah di belakang tu ..





Sukanya qisya kena acah ngan abah yer...jeles ibu..hahaha...
~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!