Sunday, February 21, 2016

Pesta penang 2015

Assalam...
* AMARAN: KISAH INI SUDAH BASI...HEHEHE


Rasanya dah dua tahun tak ke pesta penang..acara wajib pulau pinang setiap tahun... Tahun ni bila qisya dah menjangkau 2tahun hubby ajak p... so...memandangkan cuti pun dah nak abis, saya follow jelah... ajak adik n adik ipar sekali.. senang nak mengasuh n kejar qisya yang makin aktif..hehehe..

18.12.2016:  Kami bergerak ke sana pun dah lewat...dalam kul 5 lebeh mcm tu.. sampai pun dah dekat jam 8 memandangkan keadaan jalan yang jammed dan hujan yang turun kat Pulau mutiara tu...Paling best bila suami salah masuk jalan... kena plak jalan duk construction+hujan.. so memang riuh la dalam kreta...dengan qisya plak yg meragam sebab jemu duk dalam kreta..haha..dugaan..dugaan...

Sampai pesta jalan2 jelah..paling xtahan tengok suami dan adik ipar naik benda alah ni..mak aiii..kecut perut tgk... apa yang best sangat tak taula ..huhuh..

walaupun citer ni dah basi.. enjoy jelah tgk gambar yer..hehehe






balik tu dan lagi melantak kat kulim..nak makan kat pesta memang xlah.. saya order nasi goreng cina kat qisya pun dah rm6.. tu pun letak atas pinggan polistren jer..huhu..


~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!