Friday, April 1, 2016

Selamat Pengantin baru adindaku...

Assalam...

11 Mac 2016 ( Majlis Akad nikah)

Hari ni adalah hari yang dinanti-nantikan oleh seisi keluarga kami... Semua persiapan telah disediakan... tinggal hari ja lg...
kad kawen yang comei..
kek cantik dan sedap dari fiza cake house.

meja makan pengantin

pelamin yg cantik..sori..ada budak kecik sesat situ..hahaha

Majlis pernikahan adik bongsu saya.Jadi..inilah penutup tirai kenduri kawin adik beradik saya... tunggu anak2 saudara dan anak sendiri jelah pasni... kalo dikira2 maunya nunggu  lebih kurang 20 tahun lagi la jawabnya... yg paling tua pun sepupu qisya umur 7 tahun..hahaha.... sabor jelah...so, ini jelah gambar yg ada ngan saya masa kenduri aritu...selebihnya kena minta kat tuan empunya diri la... hehe..layan jelah..

gambar akak2 yang tengah tunggu adik bongsu dinikahkan..hehehe






Ekceli ada istimewanya kali ni... iaitu kehadiran dua pelajar saya dari Sabah dulu... My Ribena girls.. yang lain xdapat datang... Tracey dan August saja kali ni.. Tracey dah pernah datang dan jadi pengapit saya masa saya kawin dulu.. so, this is the first time bagi August.. dan ini juga bermakna pertama kali saya berjumpa dengannya selepas 8 tahun xberjumpa..wahhh.. lamanya rasa... siapa tak teruja kan...Lepas majlis akad nikah dan ambil kek di SP saya dan suami terus ke airport bayan Lepas untuk jemput diaorang... rindunyaaa....


12 mac 2016
majlis menyambut menantu kat rumah... penat xyah cakapla.. qisya plak hari ni wat prangai.. dengan cuaca panas sama.. boleh tengah rmai2 org dia pegi baring tdo depan pelamin.. saya ingatkan dia pengsan masa tu..cuak juga... last2 bawak dia masuk bilik dan tdokan dia..huhu.. Majlis aritu berjalan lancar,,,ditambah pula dengan kehadiran Wakil Rakyat Baling, Dato Azeez Rahim yg sudi meluang masa menerima jemputan daripada pakcik saya.








13 Mac 2016
majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki..adik saya pakai baju hijau emerald arini..i like... apapun.. buat adindaku,azila dan amirul.. semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke jannah... semoga dimurahkan rezeki dan cepat dapat baby.. amin...




Nanti kalo rajin baru update plak pasal tracey n august yg sudi datang memeriahkan majlis kami...tq girls...

~jojoe~

IKLAN LAGI!